Overlijdensverzekering

Autoverzekering

Overlijdensverzekering

In samenwerking met onze partner DELA:

Wat is een uitvaartverzekering?

Een uitvaartverzekering dekt de kosten van jouw begrafenis of crematie. Een hele geruststelling, want jouw nabestaanden hoeven zich geen financiële zorgen te maken over jouw uitvaart.

DELA gaat bovendien nog een stap verder. In het DELA Uitvaartzorgplan, de uitvaartverzekering van DELA, is nabestaandenzorg standaard inbegrepen. Dat betekent dat een consulent nabestaandenzorg langsgaat bij jouw familie om te helpen bij de administratieve en praktische verwikkelingen na de uitvaart. Een welgekomen hulp in emotioneel moeilijke tijden.

Een uitvaartverzekering is dus een mooi gebaar en zorgt voor gemoedsrust, voor jou én voor jouw nabestaanden. Doe het nu voor later. Ze zullen er jou dankbaar voor zijn.

Wat maakt het DELA Uitvaartzorgplan uniek?

Met een uitvaartverzekering verzeker je je voor een bepaald bedrag met als hoofddoel de uitvaartkosten betalen. De gemiddelde begrafenis- en crematiekosten liggen vandaag tussen de € 6.000 en € 7.000 (*). Dit bedrag komt vaak op de schouders van je nabestaanden terecht. Tegen deze kosten kan je hen alvast beschermen.

Ook na de uitvaart hebben nabestaanden nood aan begeleiding en een houvast. Ze zitten soms nog met vragen en verdriet en een extra paar handen zijn in zulke gevallen meer dan welkom.

Waar de klassieke uitvaartverzekering stopt, gaat het Uitvaartzorgplan verder. DELA begeleidt voor, tijdens en na de uitvaart. Als uitvaartspecialist weten we uit ervaring dat het rouwproces bij nabestaanden erg belangrijk is. We hechten daarom veel belang aan zij die achterblijven en geven hen de juiste ondersteuning. En dat begint meteen na het overlijden.

(*) Bron: marktanalyse DELA november 2022

Wat zijn de voordelen van een overlijdensverzekering?

  • Psychologische bijstand en repatriëring.
  • Levenslang verzekerd vanaf de eerste premiebetaling.
  • Hulp bij administratieve beslommeringen.
  • Kinderen tot 18 jaar meeverzekerd.
  • Jouw verzekerd kapitaal blijft waardevast.
  • Vermijd uitvaartkosten voor je nabestaanden.
  • Vrije keuze van begrafenisondernemer