Onze spaaroplossingen

Bij P&V Mechelen kunt u terecht voor verschillende spaaroplossingen, waaronder pensioensparen, langetermijnsparen en sparen voor kinderen. Bij ons kunt u terecht voor persoonlijk advies om de spaaroplossing te vinden die het beste past bij uw financiële situatie en doelen.

Om het je makkelijk te maken, vind je op onze website veel informatie terug over onze verschillende spaaroplossingen. Heb je nog vragen, contacteer ons!

Pensioensparen

Pensioensparen is uw extra appel voor de dorst: een aanvullend pensioen. Hoe vroeger u begint te sparen, hoe hoger uw pensioen later.

Bij Verzekeringen Glenn Maerien kiest u zelf hoeveel en wanneer u spaart.

Bijkomend voordeel? U krijgt belastingvermindering (tot 282 euro per jaar).

Langetermijnsparen

Sparen voor lange termijn, zo eenvoudig is langetermijnsparen te verklaren.

In principe spaart u, net zoals bij pensioensparen, voor wanneer u op pensioen gaat.

En ook hier geeft de fiscus u een mooi voordeel in de vorm van belastingsvermindering.

Sparen voor kinderen

Studies, een eerste auto, een eerste woning… U weet hoe belangrijk een duwtje in de rug is om een goede start te kunnen nemen in het leven. De beste manier om dat te geven? Een mooi kapitaaltje opbouwen voor uw (klein)kind. Op uw eigen ritme en in functie van uw mogelijkheden.

Go Junior is een spaarverzekering waarbij u met een kleine maandelijkse spaarinspanning een mooi kapitaal bijeen spaart voor uw oogappel.

Graag kennismaken?

Heeft u een vraag of een probleem? Aarzel niet! De medewerkers van P&V Verzekeringen Mechelen helpen u graag verder. Kom gerust eens langs in onze kantoren of maak een afspraak!

We vertellen u graag alles over uw mogelijkheden.