Onze verzekeringen

Het is voor veel mensen een hele klus om de juiste, voordeligste en beste verzekeringen te vinden en af te sluiten. Door het grote aanbod van verzekeraars, zien ze door de bomen het bos niet meer. Het is echter wel noodzakelijk verzekeringen af te sluiten. Wanneer je schade oploopt en dit niet kunt verhalen, zul je merken hoe fijn een verzekering eigenlijk is.

Om het je makkelijk te maken, vind je op onze site veel over verzekeringen terug. Heb je nog vragen, contacteer ons!

Autoverzekering

De gewone autoverzekering is wettelijk verplicht in België en een minimumverzekering. Daarnaast kan u zelf kiezen voor bijkomende bescherming. Voor uw eigen auto of voor uzelf met een:

  • omniumverzekering
  • bijstandsverzekering
  • bestuurdersverzekering

Zo bent u steeds veilig en gerust onderweg.

Blokpolis

Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van uw vastgoed met onze Ideal Vastgoed polis.

Een blokpolis, verzekering mede-eigendom, is een brandverzekering voor een gebouw waarin meerdere woningen zitten van verschillende eigenaars zitten. Bijvoorbeeld een appartementsgebouw of een herenhuis bestaande uit 3 appartementen.

Brandverzekering

Een verzekering met duidelijke, transparante, betrouwbare waarborgen. Een bijstand 24u/24u zodat u nooit alleen staat. Optionele waarborgen en packs om de bescherming van uw woning te versterken. Dit is allemaal mogelijk danzij Ideal Woning!

Als eigenaar zit een groot deel van uw kapitaal immers in uw eigendom. Als huurder gaat het om de waarde van uw inboedel en bent u meestal aansprakelijk voor schade tegenover de verhuurder en derden.

Familiale verzekering

De burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering, vaak de familiale of gezinsverzekering genoemd, vergoedt de schade die u of iemand van uw gezin toebrengt aan anderen. De familiale is geen verplichte verzekering maar wel onmisbaar om u te beschermen tegen de mogelijke financiële gevolgen van een ongeluk. Ook voor alleenstaanden en koppels zonder kinderen is deze sterk aan te raden!

Overlijdensverzekering

Natuurlijk leeft u nog lang en gelukkig. Overkomt u toch iets? Dan blijft uw gezin achter met een groot verdriet maar ook nog eens met een hoop praktische of financiële zorgen.

Bescherm uw gezin met een overlijdensverzekering van P&V.

Onze overlijdensverzekeringen bieden financiële bescherming aan uw naaste familieleden als u iets zou overkomen. Zo ontvangen uw nabestaanden bij uw overlijden een bedrag om bijvoorbeeld de begrafeniskosten of de studiekosten van uw kinderen te betalen.

Graag kennismaken?

Heeft u een vraag of een probleem? Aarzel niet! De medewerkers van P&V Verzekeringen Mechelen helpen u graag verder. Kom gerust eens langs in onze kantoren of maak een afspraak!

We vertellen u graag alles over uw mogelijkheden.