Woonleningen

Uw woonlening herbekijken? Of wat extra budget voor die renovatie?

P&V Mechelen zet zich 100% in voor uw woondromen.  Als onafhankelijk kredietmakelaar gaan we samen met u op zoek naar een hypothecaire lening (woonkrediet) of een renovatielening aan de beste voorwaarden.

Wat kan je kopen? En hoeveel bedraagt je maandelijkse afbetaling? Wij helpen u graag verder op kantoor of bij u thuis, overdag maar ook ‘s avonds.

Grootbanken

Grootbanken geven vandaag de dag woonkrediet aan uiterst lage hypothecaire rentevoeten. Ideaal dus om jouw woonkrediet even te herbekijken!

Maar deze lage hypotheekrente geldt meestal niet voor iedereen. Enkel nieuwe klanten kunnen 100% genieten van een voorkeurstarief voor hun hypotheek. Bestaande klanten moeten dikwijls uitkijken naar een andere bankier om zo toch ook te kunnen profiteren van een lager tarief bij herfinanciering van hun woonkrediet.

Als onafhankelijk kredietmakelaar onderhandelt P&V Mechelen de beste voorwaarden voor uw hypotheek. Op die manier krijgt u meteen onze beste rentevoet.

Wordt jouw huisbaas ook slapend rijk?

Een huis kopen is slimmer dan huren. De huur die je maandelijks betaalt, ben je immers voorgoed kwijt. Een woning kopen kan je zelfs zien als een vorm van ‘verplicht’ sparen. Na 20 of 25 jaar is de woning van jullie en kunnen jullie er gratis wonen. Wist je dat de prijzen van huizen sinds 1975 bijna vertienvoudigd zijn? Een woning afbetalen is een veilige en zekere belegging. Bovendien geniet je als huiseigenaar van meer fiscale voordelen en premies dan een huurder.

Graag kennismaken?

Heeft u een vraag of een probleem? Aarzel niet! De medewerkers van P&V Verzekeringen Mechelen helpen u graag verder. Kom gerust eens langs in onze kantoren of maak een afspraak!

We vertellen u graag alles over uw mogelijkheden.