Zelfstandigen

Droom je van een eigen zaak? Maar worstel je met drempelvrees?

P&V Mechelen heeft veel ervaring met startende zelfstandigen, maar ook met ervaren kmo’s.

Ons team geeft u graag advies over alle aspecten van het zelfstandig zijn: van uw beroepsaansprakelijkheid over de correcte dekking van uw vastgoed tot uw Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen. Na een gesprek met een van onze medewerkers weet u wat u te wachten staat zodat uw onderneming een vliegende start kan nemen.

Ideal Bonus Plan

Uniek op de markt, wij belonen uw vertrouwen in onze samenwerking!

Ideal Bonus Plan groepeert een aantal van uw verzekeringscontracten betreffende
uw beroepsactiviteit en geeft recht op een hele reeks voordelen.

De waarborgen die in Ideal Bonus Plan kunnen worden gegroepeerd, zijn:

  • PV Auto
  • Ideal Business
  • Ideal Liability: de bescherming van uw professionele aansprakelijkheid
  • Ideal Property: de bescherming van uw vastgoed
  • Ideal Accidents: de bescherming van uw personeel

Ideal Business

Ideal Business is een combinatiepolis voor kleine ondernemingen, zelfstandigen en vrije beroepen. Het grote voordeel voor u is dat alle beroepsverzekeringen in één enkele polis ondergebracht zijn.

Deze combinatiepolis bestaat uit 3 luiken :

  • Property bevat de patrimoniumverzekeringen;
  • Liability groepeert de aansprakelijkheidsverzekeringen;
  • Accidents verzamelt de ongevallenverzekeringen.

Gewaarborgd inkomen

Een ongeluk of ziekte kan iedereen overkomen. Maar het kan wel voor heel wat financiële problemen zorgen. Zelfstandigen krijgen van de sociale zekerheid de eerste maand helemaal niets en ook de uitkeringen daarna zijn heel bescheiden. De verzekering Gewaarborgd Inkomen helpt u deze financieel moeilijke periode te overbruggen door uw vervangingsinkomen aan te vullen tot 80% van uw huidig belastbare inkomen.

Individuele pensioentoezegging

Hoeveel wettelijke pensioen mag u als zelfstandige verwachten? Niet veel, zo blijkt. Om welk bedrag het precies gaat, hangt af van uw brutoloon, het aantal gewerkte jaren en uw familiale situatie. Vast staat wel dat het wettelijk pensioen van een zelfstandige onvoldoende is om zijn levensstandaard te behouden. Zelf in een aanvullend pensioen voorzien, is pure noodzaak.

VAPZ

Voor zelfstandigen is het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) een uitstekende manier om een aanvullend pensioen op te bouwen. Uw premies genieten een gewaarborgd rendement, u betaalt minder belastingen en u bespaart op uw sociale bijdragen.

Graag kennismaken?

Heeft u een vraag of een probleem? Aarzel niet! De medewerkers van P&V Verzekeringen Mechelen helpen u graag verder. Kom gerust eens langs in onze kantoren of maak een afspraak!

We vertellen u graag alles over uw mogelijkheden.